Când mă gândeam ce titlu să pun acestui articol, nu am știut ce să evidențiez mai întâi. Produsele de calitate care se găsesc pe site, în crearea cărora sunt folosite materiale organice sau biodegradabile, produsele comandate de mine pentru bebeluș, faptul că ambalajele produselor sunt ecologice sau sistemul lor inovator de „buyback”.
Am ales sistemul inovator de „buyback” pentru că este un concept nou, pe care nu l-am mai întâlnit pe alte site-uri. Astfel, IYA oferă posibilitatea de a răscumpăra fiecare produs pe care îl vând, la un preț între 10% și 50% din valoarea originală. Perioada de sarcină trece, copiii cresc și noi rămânem cu multiple haine și obiecte de donat. Dacă nu ai cui să le dai (să știi că le și folosește), conceptul IYA mi se pare genial.
Acum să vă povestesc ce am luat noi de pe site:
Un sistem de purtare incredibil de comod: Marsupi Plus Olive. Marsupi Plus este un produs românesc, dar cu prezență internațională pe care l-am tot văzut la o mulțime de mămici în ultimul timp. Și care este lăudat pe toate grupurile de mămici. Încă de la prima utilizare am înțeles de ce. Este simplu de utilizat, este comod pentru mine și bebelușul stă și el incredibil de comod, drept dovadă adoarme mereu în el.
Marsupi Plus este confecționat din bumbac 100% bio, certificat GOTS. Este realizat special pentru bebeluși, optimizat pentru primele luni de viață – poate fi folosit de la 3.5 kg pană la 15 kg. Eu am optat pentru culoarea mea preferată, Olive pentru că mi se asortează cu multe ținute pe care le am. Dar poate fi găsit într-o multitudine de culori.
Când ieșim toți 4, luăm căruciorul. Dar când ies eu cu Ana, care are 4 ani și cu bebelușul, îmi este mult mai comod să țin bebelușul în marsupiu și să mă joc și cu fetița. Plus că bebe stă așa aproape de inima mea, unde îi place clar foarte mult. După câteva minute de purtat, cade într-un somn foarte adânc. Și prin casă, în loc să stau cu el foarte mult în brațe, până amorțesc, în Marsupi Plus ne este mult mai ușor amândurora. Marsupi se transportă lejer într-un săculeț care ocupă puțin spațiu în geantă/în mașină.
Deși are doar o lună, bebelușul se dezvelește seara. Se tot mișcă, până scapă de păturică. La noi în casă este puțin mai frig, chiar și vara. Sunt în jur de 22 de grade noaptea. Înfășat a stat doar în prima săptămână. Acum doarme într-un simpatic sac de dormit bebe Bun and Chick. Peste noapte îl scot din sac să îl schimb, îl pun la loc, îl alăptez și a adormit instant. Sacul de dormit are fermoar, capse la umeri și pe lateral și este confecționat din bumbac organic.
Pentru că vine vara, bebe Bogdan are deja pălărie cu protecție solară 50+ Sail Blue Stripe realizată din material certificat Oeko-Tex (adică nu conține nicio substanță toxică sau nocivă). Bebelușul și-a luat în serios rolul de model și a stat în diferite ipostaze la poze. 🙂
IYA este o afecere românească ce încurajează reducerea consumului inutil, reutilizarea și reciclarea. Accentul este pus pe calitatea hainelor care sunt folosite în momente speciale din viața noastră (sarcină, alăptare), dar și de către bebelușii și copiii noștri.
Ce idee faina! E bine de stiut ca exista un brand care face asta 🙂
Super!
Foarte interesant, multumim pt info si pentru frumoasele poze!
Cu drag 🤗
O sa tin cont de aceste informatii, urmeaza sa nasc in toamna si sigur imi va fi mai confortabil asa, avand in vedere ca mai am un baietel de aproape 4 ani. Si vad ca pare foarte sogur si confortabil.
Felicitări pentru sarcină🤗😘
Chiar eram în căutarea unor astfel de soluții sustenabile care să descurajeze consumerismul. ❤️
Ce tare e ideea cu buy back. Nu cred ca am mai intalnit vreo firma care sa aiba asa un sistem.
P.S. Bebe e tare dulce!
Mulțumim 😍
O idee foarte faina. Nu stiam de acest site.
Ideea este extrem de interesanta pentru ca se intampla ca unele lucruri cumparate pentru bebe sa apucam sa nu le folosim sau chiar sa le poarte o singura data. Voi accesa si eu site-ul
Foarte bună idea aceasta de buyback. Copii cresc atât de repede și mereu rămăi cu lucrușoare de care nu mai este nevoie. Așa că mi se pare genială idea asta.
În plus, eu tare mi-aș dori să existe în fiecare oraș un loc unde poți duce haine vechi, dar bune și de unde oricine să poată să-și ia ce dorește. Pentru că îmi este atât de milă să arunc haine bune și nici nu am cui să dau (să știu că le folosește, nu le aruncă).